EEN GEZONDER LEVEN MET MAGNIFICENT LEEFSTIJLCOACHING

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent

ZINGEVING & SOCIAAL NETWERK

Je kwaliteit van leven wordt voor een belangrijk deel bepaald door het gevoel een voldoende sociaal netwerk te hebben, je veilig voelen en jezelf nuttig voelen.
Het kan zijn dat je gevoel van nut, veiligheid, ergens bij horen (tijdelijk) afwezig is. Samen maken we een plan hoe we een of meerdere van deze ingrediënten (weer) meer in je dagelijkse leven kunnen (terug)brengen. Belangrijkste is dat jij leert hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen om het een vast plekje in je leven te kunnen geven.

Start de verandering

WAAR WORD JE BLIJ VAN ALS JE HET DOET?

Wat vind jij belangrijk? Waar wil je bij horen? Bij wie voel je je fijn? Voor welke dingen zet jij je voor 100% in! Geef dát je volle aandacht. Dat stimuleert en motiveert je en geeft betekenis en richting aan je leven. En dat geeft je een goed en fijn gevoel! Hierdoor krijg je energie en word je blijer en positiever. Wij helpen je jouw antwoorden te vinden op deze vragen.

Als je erachter bent wat jouw leven zin geeft, gaan we samen met jou kijken hoe je je leven zó kunt indelen, dat je iedere dag blij bent met wat je doet Dat doen we stap voor stap. Zo zorg je ervoor dat je je fijner en gelukkiger voelt.

Start je verandering

AANBOD

INDIVIDUELE PROGRAMMA'S

Kun jij hulp gebruiken bij het aanleren van gezonde gewoontes zodat je leven makkelijker, leuker en zinvoller wordt?

Stap voor stap kun je je doel bereiken! Wij willen je daar graag bij helpen!  

LEES MEER

COOL ‘GEWOON GEZONDER’

Wil je afvallen en op een gezond gewicht blijven? Dat kan met deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). In groepsverband word je 24 maanden door één van onze leefstijlcoaches begeleid bij het veranderen van je leefstijl.

LEES MEER

BURN-OUT EN DEPRESSIE

Een gezonde leefstijl helpt bij de aanmaak van anti-stress hormonen. Niet alleen gezond eten, voldoende bewegen en slaap maar ook omgaan met stress en bewust tijd nemen voor ontspanning. We helpen je om in balans te blijven en je grenzen aan te geven zodat je meer rust ervaart in de drukte.

LEES MEER

SAMEN MET ONS OP WEG NAAR EEN GEZONDER LEVEN