Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Zingeving & sociaal netwerk

Je kwaliteit van leven wordt voor een belangrijk deel bepaald door het gevoel een voldoende sociaal netwerk te hebben, je veilig voelen en jezelf nuttig voelen.
Het kan zijn dat je gevoel van nut, veiligheid, ergens bij horen (tijdelijk) afwezig is. Samen maken we een plan hoe we een of meerdere van deze ingrediënten (weer) meer in je dagelijkse leven kunnen (terug)brengen. Belangrijkste is dat jij leert hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen om het een vast plekje in je leven te kunnen geven.

Start de verandering

De programma's

Stoppen met Roken

Voor de meeste mensen is dit erg moeilijk. Onze Stoppen-Met-Roken coaches zijn getraind om je bij te staan in dit uitdagende proces.  Samen gaan we op zoek naar een goede motivatie. De manier die voor jou werkt om je met rookgewoonte te stoppen.

Lees meer

CooL

In deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werk je in groepsverband gedurende 2 jaar aan het verminderen van overgewicht door je leefstijl te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een geregistreerd leefstijlcoach.

Lees meer

Burn-out en depressie

Met een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je lichaam anti-stresshormonen gaat produceren.  We gaan je helpen om in balans te blijven, maar ook om je grenzen aan te geven.  Alles om meer rust te ervaren in de drukte. 

Lees meer

Samen met ons op weg naar een gezonder leven