Een gelukkiger en gezondere Leven met Magnificent 

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Elk pontje gaat dor het mondje 

Overgewicht en daaraan verwante ziekten hangen nauw samen met het voedingspatroon en daarnaast ook met bewegen. De Richtlijnen goede voeding vastgesteld door de gezondheidsraad en de Schijf van Vijf worden aangehouden als richtlijnen waarmee de Leefstijlcoaches werken.

Start de verandering
Leefstijl coaching

Samen naar een ideaal voedingspatroon

Wanneer er vanwege medische redenen een dieet benodigd is (zoals; diabetes type 2, allergieën, darmziekten) dan zal er ook door een diëtist gekeken moeten worden naar het voedingspatroon.
Tijdens de coaching gaan we kijken naar je huidige voedingspatroon en wat je zou kunnen aanpassen. Dit wil niet altijd zeggen dat je minder moet eten, maar anders. En dat kan gelukkig nog steeds heel erg lekker zijn!

Start de verandering

De programma's

Stoppen met Roken

Voor de meeste mensen is dit erg moeilijk. Onze Stoppen-Met-Roken coaches zijn getraind om je bij te staan in dit uitdagende proces.  Samen gaan we op zoek naar een goede motivatie. De manier die voor jou werkt om je met rookgewoonte te stoppen.

Lees meer

CooL

In deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werk je in groepsverband gedurende 2 jaar aan het verminderen van overgewicht door je leefstijl te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een geregistreerd leefstijlcoach.

Lees meer

Burn-out en depressie

Met een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je lichaam anti-stresshormonen gaat produceren.  We gaan je helpen om in balans te blijven, maar ook om je grenzen aan te geven.  Alles om meer rust te ervaren in de drukte. 

Lees meer

Samen met ons op weg naar een gezonder leven