GEZONDER LEVEN MET MAGNIFICENT LEEFSTIJLCOACHING

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

VOEDING 

Gezond eten is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Door gezond en met aandacht te eten val je af en blijf je op gewicht, verbetert je bloeddruk en werken je darmen beter. Hierdoor krijg je meer energie, een betere huid en gezonder haar. Kortom, je voelt je beter en je ziet er beter uit! Maar wat is dat eigenlijk, gezonde voeding?

Samen kijken we naar je huidige eetpatroon. Je leert stapje voor stapje gezondere keuzes te maken en hoe je daar een gewoonte van kunt maken zodat je dit een ‘leven lang’ vol kunt houden. Gewoon, omdat het zo lekker is!

Start de verandering

BEWEGING

Bewegen zorgt voor stevigere spieren, een betere conditie, meer ontspanning en een betere  stofwisseling. Door te bewegen slaapt je beter en maak je gelukshormonen aan. Je voelt je energieker, vrolijker èn je kunt er door afvallen. Bewegen geeft energie en vergroot je kans om gezond te blijven! Denk hierbij niet alleen aan sporten maar juist ook aan je dagelijkse beweging.

Wij helpen jou om in beweging te komen door op zoek te gaan naar wat bij jou past en waar jij plezier in hebt. Als je ontdekt dat je hierdoor meer energie krijgt, gewicht verliest en je blijer voelt lukt het ook jou om hier een vaste gewoonte van te maken en kun je dit je leven lang zonder veel moeite volhouden.

Start je verandering

AANBOD

INDIVIDUELE PROGRAMMA'S

Kun jij hulp gebruiken bij het aanleren van gezonde gewoontes zodat je leven makkelijker, leuker en zinvoller wordt?

Stap voor stap kun je je doel bereiken! Wij willen je daar graag bij helpen!  

LEES MEER

COOL ‘GEWOON GEZONDER’

Wil je afvallen en op een gezond gewicht blijven? Dat kan met deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). In groepsverband word je 24 maanden door één van onze leefstijlcoaches begeleid bij het veranderen van je leefstijl.

LEES MEER

BURN-OUT EN DEPRESSIE

Een gezonde leefstijl helpt bij de aanmaak van anti-stress hormonen. Niet alleen gezond eten, voldoende bewegen en slaap maar ook omgaan met stress en bewust tijd nemen voor ontspanning. We helpen je om in balans te blijven en je grenzen aan te geven zodat je meer rust ervaart in de drukte.

LEES MEER

SAMEN MET ONS OP WEG NAAR EEN GEZONDER LEVEN