Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent

VERWIJZEN

De Gecombineerde Leefstijlinterventie CooL en het Stoppen met Roken programma worden doorgaans vergoed door de zorgverzekeraar. Individuele programma’s en Burn-out Preventie vallen daarbuiten. 

Het is het mogelijk om een patiënt door te verwijzen voor de Gecombineerde Leefstijlinterventie CooL als hij/zij:

  • 18 jaar of ouder is
  • gemotiveerd is om iets aan zijn/haar  huidige leefstijl te veranderen
  • overgewicht heeft (BMI tussen 25 en 30) en daarnaast een verhoogd risico op diabetes type 2 of hart- en vaatziekten, of artrose of slaapapneu heeft
  • óf ernstig overgewicht heeft (BMI hoger dan 30).

Aan het Stoppen met Roken programma zijn geen voorwaarden verbonden, alle patiënten die willen stoppen kunnen worden doorverwezen.

Verwijzen

Het is ook mogelijk om patiënten door te verwijzen voor Burn-out Coaching en Individuele coaching. Echter worden deze programma’s niet vergoed door de zorgverzekeraars. Samen met de patiënt kan er tijdens een gratis kennismakingsgesprek gekeken worden naar de hulpvraag.

Contact

Magnificent Leefstijlcoaching werkt samen met zorgroepen in de omgeving. Verwijzen is mogelijk via de zorggroep, Viplive en via Zorgdomein. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze leefstijlcoaches via info@magnificent.nl

Zorgdomein Viplive

POSITIEVE GEZONDHEID

De leefstijlcoaches van Magnificent Leefstijlcoaching werken vanuit de pijlers van  Positieve Gezondheid. 

Wat is Positieve Gezondheid? Positieve Gezondheid gaat over hoe je veerkrachtig en betekenisvol kunt leven. Gezondheid is immers veel meer dan alleen maar lichamelijk functioneren. Positieve Gezondheid gaat uit van wat wél al goed gaat, niet van ziekte en wat niet goed gaat.

AANBOD

INDIVIDUELE PROGRAMMA'S

Kun jij hulp gebruiken bij het aanleren van gezonde gewoontes zodat je leven makkelijker, leuker en zinvoller wordt?

Stap voor stap kun je je doel bereiken! Wij willen je daar graag bij helpen!  

LEES MEER

COOL ‘GEWOON GEZONDER’

Wil je afvallen en op een gezond gewicht blijven? Dat kan met deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). In groepsverband word je 24 maanden door één van onze leefstijlcoaches begeleid bij het veranderen van je leefstijl.

LEES MEER

BURN-OUT EN DEPRESSIE

Een gezonde leefstijl helpt bij de aanmaak van anti-stress hormonen. Niet alleen gezond eten, voldoende bewegen en slaap maar ook omgaan met stress en bewust tijd nemen voor ontspanning. We helpen je om in balans te blijven en je grenzen aan te geven zodat je meer rust ervaart in de drukte.

LEES MEER

SAMEN MET ONS OP WEG NAAR EEN GEZONDER LEVEN