Met ingang van 1 januari 2020 wordt ‘Stoppen met Roken’ volledig vergoed door uw zorgverzekering.

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Stoppen met roken 

Je denkt erover om te stoppen met roken. Daar zijn veel goede redenen voor. Misschien probeerde je het al eerder, maar hield je het niet vol.
Het is ook moeilijk iets op te geven dat zo verbonden is met het dagelijks leven. Een sigaretje bij de koffie, na het eten of op een feestje. Of een sigaret omdat je je gespannen voelt en om rustig te worden. De handeling is verslavend en daarnaast bevat een sigaret ook nog eens de verslavende stof nicotine. Begrijpelijk dus dat je het roken niet zomaar kunt laten.
Er zijn veel goede redenen om te stoppen met roken, vooral de gezondheidsvoordelen zijn belangrijk.

Start de verandering
stoppen met roken - leefstijl coach

Persoonlijke Coaching

Onze stopcoaches zijn speciaal opgeleid om je optimaal te begeleiden in het duurzaam stoppen met roken. We bieden verschillende vormen aan: telefonisch/ online, individueel en in groepsverband. Altijd iets passends voor jou.

De stoppen-met-rokenbegeleiding valt volledig onder de basisverzekering en deelname heeft geen invloed op uw eigen risico.

Start de verandering

U betaalt geen eigen risico meer voor een stoppen-met-rokenprogramma.

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Telefonische Coaching

Wilt u ondersteuning zonder daarvoor de deur uit te hoeven? Dat kan met Telefonische Coaching. Bij deze behandelvorm wordt u op afgesproken tijden in 7 gesprekken telefonisch gecoached. Het eerste gesprek duurt een half uur, vervolggesprekken een kwartier. De werkwijze is hetzelfde als bij Persoonlijke Coaching maar dan telefonisch met een coach-op-afstand.

Start de verandering

Vergoeding

Uw zorgverzekeraar vergoedt Persoonlijke- en Telefonische Coaching vanuit het basispakket. Deze vergoeding is vrijgesteld van het eigen risico. Hulpmiddelen worden door de zorgverzekeraars alleen vergoed wanneer ze aangevraagd worden in het kader van gedragsmatige ondersteuning/ begeleiding door een professionele coach zoals de coaches van Magnificent. Deze vergoeding is vrijgesteld van het eigen risico.

 

Start de verandering

De programma's

Stoppen met Roken

Voor de meeste mensen is dit erg moeilijk. Onze Stoppen-Met-Roken coaches zijn getraind om je bij te staan in dit uitdagende proces.  Samen gaan we op zoek naar een goede motivatie. De manier die voor jou werkt om je met rookgewoonte te stoppen.

Lees meer

CooL

In deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werk je in groepsverband gedurende 2 jaar aan het verminderen van overgewicht door je leefstijl te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een geregistreerd leefstijlcoach.

Lees meer

Burn-out en depressie

Met een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je lichaam anti-stresshormonen gaat produceren.  We gaan je helpen om in balans te blijven, maar ook om je grenzen aan te geven.  Alles om meer rust te ervaren in de drukte. 

Lees meer

Samen met ons op weg naar een gezonder leven