Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Alcohol

Alcohol kun je het beste niet te veel drinken. Eigenlijk gewoon helemaal niet. Voor jongeren is alcohol extra schadelijk, omdat zij nog in ontwikkeling zijn. Samen formuleren we kleine stapjes om je alcoholgebruik te verminderen. In geval van verslaving verwijzen wij door.

Start de verandering
stoppen met roken - leefstijl coach

Roken

Rokers hebben meer kans op kanker, hart- en vaatziekten, en longziekten. Stoppen met roken heeft altijd een positief effect op je gezondheid. Onze stopcoaches helpen je hier graag bij.

 

Bekijk ons aanbod

De programma's

Stoppen met Roken

Voor de meeste mensen is dit erg moeilijk. Onze Stoppen-Met-Roken coaches zijn getraind om je bij te staan in dit uitdagende proces.  Samen gaan we op zoek naar een goede motivatie. De manier die voor jou werkt om je met rookgewoonte te stoppen.

Lees meer

CooL

In deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werk je in groepsverband gedurende 2 jaar aan het verminderen van overgewicht door je leefstijl te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een geregistreerd leefstijlcoach.

Lees meer

Burn-out en depressie

Met een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je lichaam anti-stresshormonen gaat produceren.  We gaan je helpen om in balans te blijven, maar ook om je grenzen aan te geven.  Alles om meer rust te ervaren in de drukte. 

Lees meer

Samen met ons op weg naar een gezonder leven