MAGNIFICENT LEEFSTIJLCOACHING
VOOR EEN GEZONDER LEVEN

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent

ALCOHOL

Het drinken van alcohol vergroot de kans op een beroerte, borstkanker, darmkanker en longkanker.

Het beste is om géén alcohol te drinken. Of in ieder geval niet meer dan 1 glas per dag. Samen met jou bedenken we stappen om minder of niet meer te drinken. Ben je verslaafd dan verwijzen we je door.

Start de verandering
stoppen met roken - leefstijl coach

ROKEN

Rokers hebben meer kans op kanker, hart- en vaatziekten en longziekten. Stoppen met roken heeft altijd een positief effect op je gezondheid.

Als je erover denkt om te stoppen met roken zijn daar veel goede redenen voor: je wilt je gezondheid verbeteren, een betere conditie krijgen, geld besparen of zwanger worden. Misschien probeerde je het al eerder, maar hield je het niet vol. Onze Stoppen Met Roken coach helpt je hier graag bij!

Bekijk ons aanbod

AANBOD

INDIVIDUELE PROGRAMMA'S

Kun jij hulp gebruiken bij het aanleren van gezonde gewoontes zodat je leven makkelijker, leuker en zinvoller wordt?

Stap voor stap kun je je doel bereiken! Wij willen je daar graag bij helpen!  

LEES MEER

COOL ‘GEWOON GEZONDER’

Wil je afvallen en op een gezond gewicht blijven? Dat kan met deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). In groepsverband word je 24 maanden door één van onze leefstijlcoaches begeleid bij het veranderen van je leefstijl.

LEES MEER

BURN-OUT EN DEPRESSIE

Een gezonde leefstijl helpt bij de aanmaak van anti-stress hormonen. Niet alleen gezond eten, voldoende bewegen en slaap maar ook omgaan met stress en bewust tijd nemen voor ontspanning. We helpen je om in balans te blijven en je grenzen aan te geven zodat je meer rust ervaart in de drukte.

LEES MEER

SAMEN MET ONS OP WEG NAAR EEN GEZONDER LEVEN