BEN JIJ KLAAR VOOR EEN GEZONDER LEVEN?

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent

GEZONDER LEVEN

Wil je afvallen? Stoppen met roken? Meer energie hebben? Of je vrolijker en fitter voelen? Wij kunnen je hierbij helpen.

We hebben één op één programma’s èn groepsprogramma’s, voor een kortere periode of juist voor wat langere tijd, voor volwassenen èn voor kinderen & jongeren.

Met een verwijzing van je huisarts worden sommige programma’s (deels) vergoed door je zorgverzekeraar. Of misschien wil je werkgever (een deel van) de kosten vergoeden.

Start nu de verandering

STAP VOOR STAP

Samen bekijken we welke vorm van leefstijlcoaching het beste bij jou en je doelen past.

Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk Leefstijl Plan op en ga je met één van onze leefstijlcoaches aan de slag met die onderdelen van jouw leefstijl die je graag wilt veranderen.

LEES MEER

AANBOD

INDIVIDUELE PROGRAMMA'S

Kun jij hulp gebruiken bij het aanleren van gezonde gewoontes zodat je leven makkelijker, leuker en zinvoller wordt?

Stap voor stap kun je je doel bereiken! Wij willen je daar graag bij helpen!  

LEES MEER

COOL ‘GEWOON GEZONDER’

Wil je afvallen en op een gezond gewicht blijven? Dat kan met deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). In groepsverband word je 24 maanden door één van onze leefstijlcoaches begeleid bij het veranderen van je leefstijl.

LEES MEER

BURN-OUT EN DEPRESSIE

Een gezonde leefstijl helpt bij de aanmaak van anti-stress hormonen. Niet alleen gezond eten, voldoende bewegen en slaap maar ook omgaan met stress en bewust tijd nemen voor ontspanning. We helpen je om in balans te blijven en je grenzen aan te geven zodat je meer rust ervaart in de drukte.

LEES MEER

SAMEN MET ONS OP WEG NAAR EEN GEZONDER LEVEN