Magnificent Mindcare Particulieren

Samen stap voor stap gezonder leven

 

 

 

 

Een gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Samen stap voor stap naar een gezonder leven. 

Kun jij ook hulp gebruiken bij het aanleren van gezonde gewoonten om jouw leven gemakkelijk, leuker en zinvoller te maken? En ben je gemotiveerd om te leren hoe je dit zelf kunt toepassen in je dagelijkse leven? Dan gaan wij stap voor stap in samenwerking met jou kijken hoe dit voor jou in je leven ingepast kan worden.

Start nu de verandering

Waar kunnen we je bij helpen.

Samen met een van onze BLCN-gecertificeerde professionals ga je aan de slag met de aspecten van jouw leefstijl die je graag wilt veranderen. Vaak is dit een combinatie van meerdere dingen, bijvoorbeeld:

  • Op een gezonder gewicht komen en blijven
  • Je energieker en fitter voelen
  • Je vrolijker en optimistischer voelen
  • Meer balans ervaren in je leven
  • Een levensdoel vinden en aanwakkeren

Samen stellen we een persoonlijk Gezonde Leefstijl Plan op. De keuzes die je vandaag maakt hebben impact op het grote plaatje van jouw leven, zowel nu als in de toekomst.

Lees meer

Een gezonde leefstijl verkleint de kans op ziekten als diabetes type 2, hart- en vaatziekten, kanker en depressie.

Leefstijl coaching slapen en ontspanning

Ontspanning & Slaap

Je staat altijd aan en stelt hoge eisen aan jezelf. Dit zorgt voor vermoeidheid en stress. Magnificent kan je helpen dit tij te keren. Ontspanning en het verbeteren van je nachtrust maakt een verschil van dag en nacht. 

Lees meer
bewegen leefstijlcoach

Voeding & Beweging

Je voelt je minder energiek en je weet dat er een paar kilo's af moet. Waar is de zin in bewegen ooit had. Een goede leefstijlcoach helpt niet alleen met afvallen, maar geeft je wee plezier in goede gewoontes

Lees meer
Leefstijlcoaching voeding

Zingeving & sociaal netwerk 

Iedereen zoekt een reden om 's ochtends op te staan en mensen om dit samen mee te doen. Je bent nou eenmaal een sociaal dier. Wij helpen om motivatie te vinden, versterken en behouden. 

Lees meer
Leefstijlcoaching voeding

Roken en drinken

Je denk al een tijd aan stoppen, maar wanneer en hoe? Onze leefstijlcoaches helpen met de eerste stap en geven je handvatten om het ook een heel leven volhouden te kunnen houden.  

Lees meer

De kosten voor deelname aan een leefstijlprogramma worden doorgaans door je zorgverzekeraar vergoed. Voor werkgevers kan het vaak ook interessant om in jouw gezondheid te investeren.

De programma's

Stoppen met Roken

Voor de meeste mensen is dit erg moeilijk. Onze Stoppen-Met-Roken coaches zijn getraind om je bij te staan in dit uitdagende proces.  Samen gaan we op zoek naar een goede motivatie. De manier die voor jou werkt om je met rookgewoonte te stoppen.

Lees meer

CooL

In deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werk je in groepsverband gedurende 2 jaar aan het verminderen van overgewicht door je leefstijl te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een geregistreerd leefstijlcoach.

Lees meer

Burn-out en depressie

Met een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je lichaam anti-stresshormonen gaat produceren.  We gaan je helpen om in balans te blijven, maar ook om je grenzen aan te geven.  Alles om meer rust te ervaren in de drukte. 

Lees meer

Samen met ons op weg naar een gezonder leven