Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Leefstijlcoaching bij Magnificent

Samen met een van onze BLCN-gecertificeerde professionals ga je aan de slag met de aspecten van jouw leefstijl die je graag wilt veranderen. Vaak is dit een combinatie van meerdere dingen, bijvoorbeeld:

  • Op een gezonder gewicht komen en blijven
  • Je energieker en fitter voelen
  • Je vrolijker en optimistischer voelen
  • Meer balans ervaren in je leven
  • Een levensdoel vinden en aanwakkeren

 

Start de verandering

Voor Wie

Samen bekijken we welke vorm van leefstijlcoaching het beste bij jou en je doelen past. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk Gezonde Leefstijl Plan op.
De keuzes die je vandaag maakt hebben impact op het grote plaatje van jouw leven, zowel nu als in de toekomst.

 

Start de verandering

De programma's

Stoppen met Roken

Voor de meeste mensen is dit erg moeilijk. Onze Stoppen-Met-Roken coaches zijn getraind om je bij te staan in dit uitdagende proces.  Samen gaan we op zoek naar een goede motivatie. De manier die voor jou werkt om je met rookgewoonte te stoppen.

Lees meer

CooL

In deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werk je in groepsverband gedurende 2 jaar aan het verminderen van overgewicht door je leefstijl te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een geregistreerd leefstijlcoach.

Lees meer

Burn-out en depressie

Met een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je lichaam anti-stresshormonen gaat produceren.  We gaan je helpen om in balans te blijven, maar ook om je grenzen aan te geven.  Alles om meer rust te ervaren in de drukte. 

Lees meer

Samen met ons op weg naar een gezonder leven