OVER ONS

Magnificent Leefstijlcoaching ondersteunt je graag bij het aanpakken van de onderdelen van je leefstijl die je wilt veranderen.

Wij helpen je bij het aanleren van gezonde gewoontes en deze een vaste plek te geven in je dagelijkse leven. Wij gaan daarbij uit van Positieve Gezondheid.

Wij hebben een Post-HBO opleiding gevolgd, waarin we vanuit de meest actuele wetenschappelijke inzichten onze kennis over voeding, bewegen, stresshantering en gedrag hebben uitgebreid. We zijn lid van de beroepsvereniging BLCN en opgenomen in het kwaliteitsregister Kabiz. 

   KOM JE KENNISMAKEN MET ONS?

Ingrid Witlox

Mijn achtergrond ligt in psychologie en onderzoek. Naast Leefstijlprofessional ben ik ook Kinder- en Mediacoach. Mijn aanpak is activerend, warm, no-nonsense, met een vleugje humor.

Graag help ik je eigen regie te nemen over je gezondheid en geluk, waarbij ik je wil laten ervaren dat gezond & genieten écht samen kunnen gaan.

Naast goede voeding, beweging en slaap hecht ik veel waarde aan stressreductie, zingeving en kwaliteit van leven en. Niet alleen een nieuwe lifestyle, ook een nieuwe mindstyle. Met nadruk op betere keuzes maken, weerbaarheid en klein geluk.

Judith Nijssen

Als leefstijlcoach wil ik je laten ervaren dat het leven leuker wordt als je in beweging komt. Zowel letterlijk, door daadwerkelijk meer te bewegen, als figuurlijk, door het aanpakken van je minder gezonde gewoontes. In beweging komen geeft energie!

Door te bewegen, puur en lekker te eten, goed te slapen en echt te ontspannen, op een manier die bij jou past, voel je jezelf fitter, fijner in je lijf en groeit je zelfvertrouwen. Dit lukt alleen als je hier de tijd voor neemt, genoeg kleine stapjes zet en een haalbaar doel voor ogen hebt. Alleen dán kom je héél ver! Ik ondersteun je graag bij jouw verandering naar een duurzame gezondere leefstijl.