EEN GEZONDER LEVEN MET MAGNIFICENT LEEFSTIJLCOACHING

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent

SLAAP & ONTSPANNING

Genoeg slaap is onmisbaar voor een goede gezondheid en vermindert de kans op chronische aandoeningen. Slaapgebrek zorgt op de korte termijn voor vermoeidheid, concentratieproblemen en extra eetlust. Op de langere termijn kan het de kans op overgewicht, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en depressie vergroten. Ook langdurige stress veroorzaakt schade aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Stress en slecht slapen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je stress hebt beïnvloedt dit je nachtrust en niet in slaap kunnen komen levert stress op.

De basis van je nachtrust leg je overdag. Simpele dingen als minder koffie drinken en meer lichaamsbeweging kunnen al een verschil maken. Ook het verminderen van stress, hier beter mee omgaan en bewust tijd nemen voor ontspanning verbeteren gezondheid.

Dit soort leefstijlveranderingen helpen je beter te slapen en stress te verminderen.

Samen met ons kun je deze vicieuze cirkel doorbreken.

Start de verandering

AANBOD

INDIVIDUELE PROGRAMMA'S

Kun jij hulp gebruiken bij het aanleren van gezonde gewoontes zodat je leven makkelijker, leuker en zinvoller wordt?

Stap voor stap kun je je doel bereiken! Wij willen je daar graag bij helpen!  

LEES MEER

COOL ‘GEWOON GEZONDER’

Wil je afvallen en op een gezond gewicht blijven? Dat kan met deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). In groepsverband word je 24 maanden door één van onze leefstijlcoaches begeleid bij het veranderen van je leefstijl.

LEES MEER

BURN-OUT EN DEPRESSIE

Een gezonde leefstijl helpt bij de aanmaak van anti-stress hormonen. Niet alleen gezond eten, voldoende bewegen en slaap maar ook omgaan met stress en bewust tijd nemen voor ontspanning. We helpen je om in balans te blijven en je grenzen aan te geven zodat je meer rust ervaart in de drukte.

LEES MEER

SAMEN MET ONS OP WEG NAAR EEN GEZONDER LEVEN