Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Stress en een slechte nachtrust

Stress en slecht slapen hebben effect op je geestelijke en lichamelijke veerkracht en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je stress hebt heeft dit invloed op je nachtrust en het niet in slaap kunnen komen levert enorm veel stress op. De basis van je nachtrust leg je overdag. Simpele zaken als minder koffie drinken en meer lichaamsbeweging kunnen al een wereld van verschil maken. Dit soort levensstijlveranderingen zijn de basis van een goede nachtrust en helpt je stress te verminderen.

Samen met ons kun je deze vicieuze cirkel doorbreken. Pas dan maak je ruimte voor echte ontspanning. En verdien je tijd die helemaal voor jezelf is.  

Start de verandering

De programma's

Stoppen met Roken

Voor de meeste mensen is dit erg moeilijk. Onze Stoppen-Met-Roken coaches zijn getraind om je bij te staan in dit uitdagende proces.  Samen gaan we op zoek naar een goede motivatie. De manier die voor jou werkt om je met rookgewoonte te stoppen.

Lees meer

CooL

In deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werk je in groepsverband gedurende 2 jaar aan het verminderen van overgewicht door je leefstijl te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een geregistreerd leefstijlcoach.

Lees meer

Burn-out en depressie

Met een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je lichaam anti-stresshormonen gaat produceren.  We gaan je helpen om in balans te blijven, maar ook om je grenzen aan te geven.  Alles om meer rust te ervaren in de drukte. 

Lees meer

Samen met ons op weg naar een gezonder leven