GEZONDER LEVEN MET
MAGNIFICENT LEEFSTIJLCOACHING

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent

Het grote magnificent leefstijlspel

Wil je ook aan de slag met jouw leefstijl en deze duurzaam gezonder maken?Dan is het belangrijk om je hoofddoel(en) op te delen in behapbare kleine stapjes.

Wil je weten hoe dit precies werkt, download dan hier ons e-book “Opstapje naar een gezondere leefstijl”
Om je op een leuke en praktische manier op weg te helpen, hebben we Het Grote Magnificent Leefstijlspel

Lees meer

Start nieuwe cool-groepen voor een blijvend gezondere leefstijl en gewicht

Binnenkort starten we nieuwe CooL-groepen in Valkenswaard, Bergeijk en Budel. Aanmelden is nog mogelijk!

Wat is CooL?
Ons CooL-programma Gewoon Gezonder is een Gecombineerde Leefstijlinterventie van 2 jaar voor volwassenen vanaf 18 jaar met (ernstig) overgewicht. Laat de duur je niet afschrikken; gedragsverandering kost nu eenmaal tijd.

Lees meer

VROLIJK PASEN

Het is bijna zover, Pasen! Dan hebben we een extra lang weekend. Een feest dat doet denken aan kuikentjes, verse bloemen, het lentezonnetje en natuurlijk aan (choco) eieren en een uitgebreide brunch. Het ligt in onze cultuur om sociale (feest)momenten te koppelen aan bepaalde eettradities. De kerstkransen waren amper uit de schappen verdwenen of de paaseitjes waren er alweer.

En wie weet zijn de terrassen wel open! Wiehoe! Super vooruitzicht. Feit is wel dat feestdagen zoals deze – evenals vakanties en weekenden – bij veel mensen afwijken van hun “normale routine” waardoor makkelijker ongezonde keuzes gemaakt worden of nieuwe gezonde gewoonten aan het wankelen worden gebracht.
Daarom geven we vijf tips hoe je weldegelijk kunt genieten van je Paasweekend, terwijl je toch bewust op je gezondheid let.