Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Ontspannen met continu prikkels 

Als je een burn-out, lichte of matige depressie hebt is het vaak lastig om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Terwijl actie juist een positieve invloed kan hebben op de klachten.
Onze coaches helpen je om die knop weer te vinden en om in een positieve, opwaartse spiraal te komen. Uit onderzoek blijkt dat leefstijlaanpassingen hier een belangrijke rol in spelen.

Start de verandering

Zowel in groepen als persoonlijk

We bieden zowel individuele als groepstrajecten aan. In een individueel traject zoomen we helemaal in op jouw specifieke hulpvraag. Je kunt hierbij denken aan meer structuur in je dagelijkse leven of op zoek naar meer zingeving in jouw leven.
In het groepsprogramma – ook ter preventie van burnout en depressie – bestaat uit 8 gezondheidsvoorlichtingen en 8 – 12 beweegmomenten (<< AVANT SANARE >>). Mensen die sporten/bewegen hebben minder psychische klachten dan mensen die nietsdoen. Tijdens de gezondheidsvoorlichting komen thema’s als stress en ontspanning, piekeren, slapen, leefstijl, voeding en grenzen stellen aan bod.

Start de verandering

De programma's

Stoppen met Roken

Voor de meeste mensen is dit erg moeilijk. Onze Stoppen-Met-Roken coaches zijn getraind om je bij te staan in dit uitdagende proces.  Samen gaan we op zoek naar een goede motivatie. De manier die voor jou werkt om je met rookgewoonte te stoppen.

Lees meer

CooL

In deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werk je in groepsverband gedurende 2 jaar aan het verminderen van overgewicht door je leefstijl te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een geregistreerd leefstijlcoach.

Lees meer

Burn-out en depressie

Met een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je lichaam anti-stresshormonen gaat produceren.  We gaan je helpen om in balans te blijven, maar ook om je grenzen aan te geven.  Alles om meer rust te ervaren in de drukte. 

Lees meer

Samen met ons op weg naar een gezonder leven