Een gelukkiger en gezondere Leven met Magnificent 

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent 

Voeding en beweging

Zit je niet zo lekker in je vel? En ben je opzoek naar een helder verhaal over voeding en beweging?

Vaak wordt de focus gelegd op een specifiek aspect van je gezondheid. De kans is dan groot dat gestelde doelen niet worden bereikt. Wist je bijvoorbeeld dat als je niet genoeg drinkt, sport juist averechts kan werken? En dat als je te veel stress hebt en slecht slaapt, sport en een dieet helemaal niet werkt?

Om je gezond te voelen hoef je ook niet elke dag naar de sportschool of jezelf weer het nieuwste dieet op te dringen. Het gaat om balans.
Je leefstijlcoach zorgt voor de balans tussen alle verschillende onderdelen en helpt je doelen op te stellen en te bereiken.

Start de verandering
Leefstijl coaching

Motiveer jezelf en stel doelen

Gezondheid, fitheid en kwaliteit van leven zijn voor ieder belangrijk. Voor sommigen is dit helaas lastiger voor elkaar te krijgen. Wij helpen onder andere bij: 

Als je gemotiveerd bent, is de kans groot dat je je doelen bereikt. Wij helpen je bij het vinden en behouden van de juiste motivatie.   

Start je verandering

De programma's

Stoppen met Roken

Voor de meeste mensen is dit erg moeilijk. Onze Stoppen-Met-Roken coaches zijn getraind om je bij te staan in dit uitdagende proces.  Samen gaan we op zoek naar een goede motivatie. De manier die voor jou werkt om je met rookgewoonte te stoppen.

Lees meer

CooL

In deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werk je in groepsverband gedurende 2 jaar aan het verminderen van overgewicht door je leefstijl te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een geregistreerd leefstijlcoach.

Lees meer

Burn-out en depressie

Met een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je lichaam anti-stresshormonen gaat produceren.  We gaan je helpen om in balans te blijven, maar ook om je grenzen aan te geven.  Alles om meer rust te ervaren in de drukte. 

Lees meer

Samen met ons op weg naar een gezonder leven