AANVULLENDE MODULES LEEFSTIJLCOACHING

Gelukkiger en gezondere Leefstijl met Magnificent

ONTSPANNINGSMODULE

In deze 8 weekse (online) module leer je hoe je jezelf kunt ontspannen en meer in balans kunt komen, dit kan o.a. door de oceaanademhaling. Met deze techniek vertraag en verdiep je je ademhaling wat voor rust, herstel en ontspanning zorgt. Door deze techniek dagelijks in te zetten, in verschillende adempatronen en gecombineerd met bewegingen die deze ademhaling effectiever maken en het lichaam helpen ontspannen, vind je rust in je denken, emoties, gedrag en leven.

Ademhalingsoefeningen zijn ook een mooie manier om je aandacht in het hier-en-nu te brengen en ‘uit je hoofd’ te komen. Hierdoor kun je beter afstand nemen van gedachten die je somber of angstig maken of je aanzetten tot gedrag dat je eigenlijk niet wilt.

Het is mogelijk om deze module te volgen naast of als onderdeel van je Leefstijlcoaching traject. Voor meer informatie over deze module kun je contact met ons opnemen.

Start de verandering

BEWEEGMODULE

Het is mogelijk om je beweging een extra boost te geven met Magnificent!

Dit is mogelijk met een Small Group Training van 12 weken: Tijdens onze wekelijkse Small Group Training gaan we samen met een vast groepje van 6 personen aan de slag. Dit doen we door een scala aan cardio- en spierversterkende oefeningen, meestal in circuitvorm. We willen je hiermee vertrouwen en plezier (terug)geven in het bewegen. Het streven is om bewegen een structureel onderdeel van je dagelijkse leven te laten zijn. Small Group Training is een fijne eerste stap in die richting. Je krijgt persoonlijke begeleiding en werkt samen met je beweegcoach aan individuele doelen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw (beweeg)mogelijkheden.

De beweegmodule wordt binnenkort aangevuld met nieuwe mogelijkheden zoals Running therapie. Als je op de hoogte wil blijven is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

  • Duur: 12 weken
  • De beweegmodule is inbegrepen in de pakketvorm Slim en Top
  • Het is ook mogelijk om deze module optioneel te volgen naast het CooL programma, kijk hier voor meer informatie.
  • Als je meer informatie wil dan horen we het graag
Start je verandering

MOTIVATIEMODULE

Waarschijnlijk weet je dat er iets moet gebeuren, of dat het verstandig is om te werken aan je leefstijl. Als je op deze website kijkt ben je daar in ieder geval al van bewust. Je motivatie vinden om de eerste stap te zetten en daarna door te zetten en vol te houden is een ander verhaal. Dat is ook erg lastig!

De Leefstijlcoaches van Magnificent kunnen je helpen bij het versterken en onderhouden van deze motivatie om gezonde gewoontes aan te pakken en vol te houden. Je kunt hierbij denken aan samen doelen en wensen in kaart brengen. Opgedane ervaringen en teleurstellingen opmerken en bespreekbaar maken. Hierbij proberen we jou te stimuleren, uit te dagen en te inspireren om deze motivatie te ontwikkelen en vast te houden.

  • Duur: 3 sessies van 45 minuten
  • De motivatiemodule is losstaand, voorafgaand of als onderdeel van individuele Leefstijlcoaching te volgen
  • Voor meer informatie kun je uiteraard contact met ons op te nemen!
Start de verandering